Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός!

Έλενα Δημητρίου / Φεβ 06, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Μετά από πολλές ανακοινώσεις, ατελείωτες ώρες συνεδρίασης το δράμα έλαβε τέλος και επιτέλους αποφασίστηκε που θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Με κοινή τους απόφαση λοιπόν ο τελικός θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

  Αρχικά, προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη ώστε να λύσουν τα προβλήματα και να γίνει ο αγώνας σε κάποια από την Ξάνθη και Λάρισα. Στη συνέχεια, η ΕΟΚ πρότεινε να γίνει κλήρωση και ο αγώνας να γίνει στο Ηράκλειο ή στο ΟΑΚΑ αλλά εκεί αντίθετοι ήταν οι άνθρωποι του Άρη.

  Τέλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τέλος στο σίριαλ και δέχθηκε να γίνει ο τελικός στο Αλεξάνδρειο στην Θεσσαλονίκη παρ’ όλο που δεν ήθελε να διεξαχθεί ο αγώνας σε έδρα κάποιας από τις δύο ομάδες.

  Μάλιστα η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσής της τον Παναθηναϊκό που δέχθηκε να γίνει ο τελικός στην Θεσσαλονίκη χωρίς κλήρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Άρης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί το Υπουργείο Αθλητισμού, την Ε.Ο.Κ.,  την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και όλους όσοι αποδέχθηκαν την πρότασή της να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2017 στην Λάρισα και περιμένει την έμπρακτη συμβολή της Πολιτείας, ώστε να εξοπλιστεί έγκαιρα και κατάλληλα το κλειστό της πόλης, προκειμένου να φιλοξενήσει έναν αγώνα διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ».

  Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και όχι Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, έπειτα από αίτημα της αστυνομίας διότι εκείνη την ημέρα είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια στην Τούμπα.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!