Στη φυλακή το Διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής - Zougla

Pluralism / Οκτ 14, 2020 - Πηγή: zougla
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Στη φυλακή το Διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 13:07

Ανακοινώθηκαν οι τελικές ποινές στους καταδικασθέντες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, με τις ποινές να αγγίζουν το ανώτατο όριο.

Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά και η νέα συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης.

Μετά την ανακοίνωση των ποινών από την πρόεδρο του δικαστηρίου στις 13:00 το μεσημέρι, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου ανακοίνωσε τις κατά συγχώνευση ποινές.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία Φύσσα και σε 14 έτη κάθειρξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο συνεργός του Ιωάννης Καζαντζόγλου, ο άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο συνοδηγός του, καταδικάστηκε σε 10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες.

Για το Διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής, δηλαδή για τον Νίκο Μιχαλολιάκο η απόφαση του του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών είναι 13 χρόνια κάθειρξη και 6 μήνες, ομοίως για τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιώργο Γερμενή. Στον Γιάννη Λαγό το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών. Στον Χρήστο Παππά 13 χρόνια και 3 μήνες. Στον Νίκο Μίχο επιβλήθηκαν 6 χρόνια και στον Στάθη Μπούκουρα πέντε χρόνια και έξι μήνες.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!