Σάλος με δήλωση σταρ του Χάρι Πότερ: Ήθελα να πεθάνει ο Μπόρις Τζόνσον - ΒΙΝΤΕΟ - www.enikos.gr

Pluralism / Μάιος 09, 2020 - Πηγή: enikos

Σάλος με δήλωση σταρ του Χάρι Πότερ: Ήθελα να πεθάνει ο Μπόρις Τζόνσον - ΒΙΝΤΕΟ

18:04 18:04

Διεθνή

Αντιδράσεις προκάλεσε η ηθοποιός Μίριαμ Μαργόλιες, που τη γνωρίσαμε όλοι όταν υποδυόταν την καθηγήτρια Πομόνα Σπρουτ, στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ , με τη δήλωσή της ότι ήλπιζε ο Μπόρις Τζόνσον να πεθάνει όταν κόλλησε κορονοϊό.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην κωμική εκπομπή του Channel 4 "The Last Leg", αναφερόμενη στον τρόπο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από τη βρετανική κυβέρνηση, παραδέχτηκε ότι ήθελε να πεθάνει ο Μπόρις Τζόνσον. "Απαίσια η διαχείριση, απαίσια φυσικά. Είναι ντροπή, είναι σκάνδαλο, είναι ένα δημόσιο σκάνδαλο. Δηλαδή, δυσκολευόμουν να μην θέλω να πεθάνει ο Μπόρις Τζόνσον. Ήθελα να πεθάνει. Μετά σκέφτηκα ότι θα φαινόταν άσχημο για εμένα και δεν θέλω να είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει να πεθάνουν άνθρωποι". Κι ενώ παραδέχτηκε ότι άλλαξε άποψη, στη συνέχεια έκανε κι άλλο σκληρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό: "Μετά ήθελα να γίνει καλά, πράγμα που έγινε, έγινε πράγματι καλύτερα. Αλλά δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος. Και αυτό θα το προτιμούσα. Οπότε να 'μαστε τώρα μέσα στα σκ@@ά".

Τα σχόλιά της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις με χρήσεις των social media να την κατακρίνουν. Η ηθοποιός δέχτηκε σφοδρή κριτική για όσα είπε για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!