ΠΑΟΚ-ΑΕΚ(2-0): Η κριτική των σημαντικότερων παικτών της Ένωσης

Pluralism / Σεπ 23, 2018

Ένα παιχνίδι στο οποίο άνετα η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει η να φέρει ισοπαλία. Λόγω των λαθών των αμυντικών της όμως και της αποτελεσματικότητας του Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ έχασε με 2-0. Η ΑΕΚ είχε και δύο δοκάρια.

 

Πάμε όμως να αναλύσουμε την απόδοση κάποιον παικτών της ΑΕΚ που η αρνητική τους απόδοσή επηρέασε το αποτέλεσμα.

Λαμπρόπουλος: Ήταν απλά τραγικός. Κάνει ένα τραγικό λάθος και βγάζει τον αντίπαλο επιθετικό τετ α τετ με το οποίο ο ΠΑΟΚ κάνει το 1-0 κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο δεύτερο γκολ είναι εκτος θέσης με αποτέλεσμα να τρέξει ο Οικονόμου για να καλύψει στο σημείο. Γενικά όσο φιλότιμος και αν είναι φαίνεται ότι έχει ταβάνι στην αποδοσή του ειδικά στα κρίσιμα ματς. Θυμηθείτε με την Βίντι εκτός έδρας που γλιστράει και χάνει τον Λάζοβιτς και η Βίντι μείωσε με 1-2.

 

Μπακάκης: Το πολύ τρέξιμο δεν φτάνει για ένα σύγχρονο δεξιό μπακ. Τι να το κάνεις που όποτε έπαιρνε την μπάλα ο Μπίσεσβαρ ήταν εκεί; Δεν κατάφερε να τον κόψει σχεδόν ποτέ. Ακόμη και στην ταχύτητα ήταν πίσω κάθε φορά. Επιθετικά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Πραγματικά είναι ανεπίτρεπτο σε ένα νέο παιδί που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλο επίπεδο να μην μπορεί να κάνει ούτε μία καλή σέντρα. Καμία από τις σέντρες του δεν πήγε κοντά σε παίκτη της ΑΕΚ. Όλες πήγαιναν κατευθείαν στον αντίπαλο.

Μάνταλος: Σε αντεπίθεση της ΑΕΚ με  4-3 παίκτες βγάζει τον Λιβάγια οφσάιντ αντί είτε να κάνει το σουτ είτε να την δώσει πιο πριν. Πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι είναι μεγάλος παίκτης και  μετά να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Δεν γίνεται να σταματάει στις φάσεις για να ζητήσει φάουλ χωρίς ο διαιτητής να έχει σφυρίξει. Σε ένα σημείο που σαν αρχηγός της ΑΕΚ θα έπρεπε με το τσαμπουκά τον ποδοσφαιρικό να παρασύρει όλους τους συμπαίκτες.

 

Γαλανόπουλος:  Θα πρέπει επιτέλους αυτο το παιδί να μας αποδείξει γιατί θεωρείται ταλέντο. Μάλλον το δείχνει στην προπόνηση και όχι στους αγώνες. Δεν φτάνει να μην είσαι κακός σε ένα παιχνίδι αλλά θα πρέπει να δείξεις ότι κάνεις το κάτι παραπάνω. Δείχνει δηλαδή ο Γαλανόπουλος ότι έδειχνε ο Παπασταθόπουλος στην ΑΕΚ; Σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο γκολ που τρώει η ΑΕΚ κυνήγησε τον αντίπαλο επιθετικό αλλα τι να το κάνεις; Δεν φτάνει αυτό βγήκε η σέντρα και η ΑΕΚ έφαγε το γκολ.

 

Γενικά στην φετινή ΑΕΚ λείπει η προσωπικότητα και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Φάνηκε ειδικά αφού προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ ότι ο παίχτες φοβόντουσαν να πάρουν την ευθύνη πάνω τους και να κάνουν σουτ. Όποτε έβγαιναν στην επίθεση και ήταν κοντά στο τέρμα σαν να ήθελαν να ξεφορτωθούν την μπάλα και να την δώσουν σε  κάποιον άλλον για να πάρει αυτός την ευθύνη. Έτσι όμως δεν γίνεται πρωταθλητισμός.

 
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!