Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες

Pluralism / Ιαν 09, 2017

Γράφει η Έλενα Δημητρίου

  Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κάνοντας το 1-0 επί της ομάδας της Κέρκυρας σε μια κατάλευκη Λεωφόρο. Οι πράσινοι δεν ήταν δημιουργικοί σήμερα αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού από το 25ο λεπτό χιόνιζε ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να το «στρώσει» στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κυκλοφορία της μπάλας.

  Μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους υπήρξε στο 23ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κουρμπέλη, το οποίο όμως βρήκε και τράνταξε το δοκάρι. Έπειτα ακολούθησε στο 24ο λεπτό δυνατό σουτ από τον Ντουαλα για την Κέρκυρα που όμως πέρασε λίγο πιο πάνω από το τέρμα. Στο 80ο λεπτό υπήρξε επίσης φάση για την Κέρκυρα με τον Γεωργίου, αλλά η μπάλα δε βρήκε τα δίχτυα των πράσινων.

 

  Το 1-0 έγινε στο 83ο λεπτό με κεφαλιά του Σεμπαστιαν Λέτο έπειτα από κόρνερ του Βλαχοδήμου. Αν και ο Λέτο δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που ήταν κάποτε, μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα με την εμπειρία του καθώς επίσης και με την ψυχή που δίνει σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι παρ’ όλο που δεν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει 90’, στον σημερινό αγώνα ήταν βασικός και έπαιξε για 93’ μέχρι που έγινε αλλαγή με τον Ρέις.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!