Ο Στέλιος Προσαλίκας στο enikos.gr για την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου: Δεν άντεξε το βάρος - www.enikos.gr

Pluralism / Οκτ 21, 2020 - Πηγή: enikos

Ο Στέλιος Προσαλίκας στο enikos.gr για την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου: Δεν άντεξε το βάρος

18:42 18:42

Κοινωνία

του Κώστα Τέο

Την οδύνη του για την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο εξέφρασε με δηλώσεις του στο enikos.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας.

«Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχα στο Δ.Σ. της Ένωσης», είπε αρχικά ο κ. Προσαλίκας. «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού. Να σας πω χαρακτηριστικά πως εν μέσω πανδημίας είχε πάρει τόσα μέτρα προστασίας όσα δεν είχα πάρει όλες οι μονάδες στην Ελλάδα».

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ο Δημήτρης , με υψηλό, υπερβολικό θα έλεγα, αίσθημα ευθύνης», επισήμανε ο κ. Προσαλίκας, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους. Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικειοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί, δεν άντεξε αυτό το τεράστιο βάρος».

Να σημειωθεί πως ο κ. Προσαλίκας είχε επισκεφθεί πριν από λίγο καιρό τη Μονάδα στον Άγιο Στέφανο και όπως είπε: «πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω από τα μέτρα που είχε πάρει».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!