Οι Top 8 προσφορές σε τεχνολογικά προϊόντα και gadgets 16/03/2019

Pluralism / Μαρ 16, 2019
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

1. Spigen Wireless Folding Selfie Stick - Black (SGP11721)


Κάντε focus στις στιγμές που μετράνε και απαθανατίστε τα πιο όμορφα χαμόγελα με το πτυσσόμενο τηλεσκοπικό S520 Wireless Selfie Stick της Spigen! Τώρα, χωρίς να χρειάζεται η χρήση καλωδίων, αφού το Folding selfie stick λειτουργεί με τεχνολογία Bluetooth!

2. RAZER HAMMERHEAD PRO EARBUDS V2 RZ04-01730100-R3G1

Το Razer Hammerhead Pro V2 In-Ear Headset, αποτελεί την ενισχυμένη και αναβαθμισμένη έκδοση του παλαιότερου και καταξιωμένου hammerhead και είναι ένα in-ear monitor φτιαγμένο για φορητό gaming audio με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, με 20% μεγαλύτερα ηχεία από τον προκάτοχο του, και πλατύ σιλικονάτο καλώδιο που δεν μπλέκεται σας υπόσχεται τρομερή αντοχή μέσα στις φθορές και τον χρόνο, και υπέροχη ποιότητα ήχου.

Εντός των προσεγμένων κελυφών, θα βρείτε δυο ηχεία neodymium των 10mm. Προσαρμοσμένα στην καλύτερη ακουστική γεωμετρία, τα in-ear monitors παράγουν συμπαγή μπάσα καθώς διατηρούν κρυστάλλινα mids και treble. Το Razer Hammerhead στηρίζει με άνεση τις χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα, ακόμα και σε υψηλές εντάσεις να μην υπάρχει αλλοίωση του ήχου.

Οι πιο ποιοτικοί ήχοι, θα πήγαιναν χαμένοι αν το ακουστικό δεν είχε την φόρμα του αυτιού σας, γι αυτό το Razer Hammerhead έρχεται πακέτο με 3 σετ από ear cups μαζί και με ένα ζευγάρι από bi-flanges που φοριούνται προαιρετικά για να σας αποδοθεί το μέγιστο της μόνωσης και της ανταπόκρισης του μπάσου. Μαζί με μια μικρή θήκη για την μεταφορά και την προστασία των ακουστικών σας, θα ζήσετε τα Razer Hammerhead με άνεση, στυλ και κρυστάλλινη ακουστική.

- Ελαφρύ σώμα αλουμίνιου.- Ενισχυμένη ηχομόνωση.- Εναλλασσόμενα άκρα των ακουστικών σας.- Δυνατά ακουστικά για απόλυτη ηχητική εμπειρία με ακραία μπάσα.- Πλατύ στρώση σιλικόνης στο καλώδιο για αντοχή και να μην μπλέκεται.- Συμβατό με iPhone, Android και άλλα κινητά.

Μικρόφωνο:

Ανταπόκριση συχνότητας: 50Hz - 10kHz.Signal to Noise Ratio: 55 dB.Ευαισθησία στο 1 kHz: -45dB ±3dB.Pick-up pattern: Omni-Directional.

Ακουστικά:

Ηχεία: 10mm Neodymium.Ανταπόκριση συχνότητας: 20 Ηz - 20 kHz.Αντίσταση: 32 ± 15%.Ευαισθησία στο 1 kHz: 102 ±3dB.Δύναμη εισόδου: 5 mW μέγιστο.Μήκος καλωδίου: 1.3 μέτρα.Βάρος: 20 Γραμμάρια.

 

3. TP-LINK TL-ANT2409CL 2.4GHZ 9DBI INDOOR OMNI-DIRECTIONAL ANTENNA


TP-LINK TL-ANT2409CL 2.4GHZ 9DBI INDOOR OMNI-DIRECTIONAL ANTENNA

4. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE WATER RESISTANT MECHANICAL GR

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ: Μετά από ένα ενθουσιώσες Kill μπορεί να συμβούν ατυχήματα όπως το να χυθεί νερό στο πληκτρολόγιο, όμως η τελευταία έκδοση του Blackwidow Ultimate είναι κατεσκευασμένο να αντέχει τέτοια ατυχήματα και την σκόνη.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Οι μηχανικοί διακόπτες της Razer είναι σχεδιασμένοι για Gaming με βελτιστοποιημένη (μειωμένη) απόσταση ενεργοποίησης σε κάθε Κλικ για άμεση απόκριση των Skill σας, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ: Οι μηχανικοί διακόπτες της Razer είναι κατασκευασμένοι με γνώμονα τις επιδόσεις και την αξιόπιστη μακροχρόνια λειτουργία για να απολαμβάνεται το αγαπημένο σας παιχνίδι, έχουν κατασκευαστεί αυστηρά έτσι ώστε η διάρκεια ζωής κάθε πλήκτρα να σας εξασφαλίσει μέχρι και 80 εκατομύρια κλικς.

ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ: Το Razer Blackwidow Ultimate διαθέτει πράσινο φωτισμό σε κάθε πλήκτρο με την δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πλήκτρο στο πως θα ανταποκρίνεται ο φωτισμός μέσω του λογισμικού Razer Synapse της Razer.

Χαρακτηριστικά: Μηχανικοί διακόπτες Razer με δύναμη ενεργοποίησης στα 50g. 80 εκατομμύρια διάρκεια ζωής. Ατομικά φωτιζόμενα πλήκτρα με δυνατότητα παραμετροποίησης μέσω Razer Synapse. Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη - Πιστοποίηση IP54. 10 Πλήκτρων Antighosting. Δυνατότητα για στήσιμο Macro on-the-fly. Επιλογή για Game Mode (Απενεργοποιεί συντομεύσεις των Windows) . 1000Hz Ultrapolling.

Χρώμα: Μαύρο.Εγγύηση: 2 χρόνια.

 

5. Lenovo Tab 10 X103 10.1 (16GB) WiFi Black EU X103

6. XIAOMI AMAZFIT BIP SMARTWATCH YOUTH EDITION ORANGE


XIAOMI AMAZFIT BIP SMARTWATCH YOUTH EDITION ORANGE

7. DVR HYBRID GN-H2008M + 4X AVTECH KPC133ZBP + PSU-2295 + 500GB HDD

Πλήρες πακέτο συστήματος παρακολούθησης που περιλαμβάνει ένα υβριδικο καταγραφικό DVR HYBRID GN-H2008M, τέσσερις κάμερες ασφαλείας Avtech KPC133ZBP, ένα τροφοδοτικό καμερών PSU-2295 και τέλος ένα σκληρό δίσκο SATA 500GB.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣκληρό δίσκο:HDD TOSHIBA DT01ACA050 500GB SATA3Τροφοδοτικό:PSU-2295 Κάμερες: 4 x AVTECH KPC133ZBP 1/3CCD CAMERAΚαταγραφικό:DVR HYBRID GN-H2008M NVR + DVR 8CH

 

8. LOGITECH M235 WIRELESS MOUSE GREY


Μοντέρνο, Γρήγορο και Εργονομικό. Το νέο ποντίκι της Logitech ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητα σας στο γραφείο ή το σπίτι με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.ΑσύρματοWindows XP, Windows Vista or Windows 7, Mac OS X 10.5 or later, Linux kernel 2.6+Περιεχόμενα συσκευασίας:Ποντίκι, Nano-receiver, x1 AA μπαταρία, οδηγίες χρήσης.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!