Νυκτόβια πλάσματα: Ήταν το αποτέλεσμα, το αναμενόμενο;

Pluralism / Ιαν 28, 2017
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

 

Νυκτόβια Πλάσματα μία ταινία με πολλές καλές κριτικές και ο κύριος λόγος ήταν αυτός που το  περιμέναμε με ανυπομονησία στις κινηματογραφικές αίθουσες, τελικά ήταν αυτό που περιμέναμε;

Ίσως είχαμε παραπάνω προσδοκίες,  και το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δανικας νυκτοβια πλασματα

Η ταινία

Η Σούζαν παντρεμένη ή μάλλον βρίσκεται πλέον σε ένα συμβατικό  γάμο που δεν την κάνει  ευτυχισμένη λαμβάνει ένα βιβλίο από τον πρώην άνδρα της, τον Έντουαρτ, υπήρξαν μαζί κατά τα φοιτητικά τους χρόνια. Εκείνος, συγγραφέας με μία ιδιαίτερα εύθραυστη ψυχοσύνθεση, όπως αφήνετε να εννοηθεί στην ταινία εκείνη δυναμική,απέχει από τον εύθραυστο κόσμο του Έντουαρτ, τον χωρίζει με έναν ιδιαίτερα ταπεινωτικό τρόπο και συνεχίζει τη ζωή της. Έπειτα, από 20 χρόνια λαμβάνει το βιβλίο του, του οποίου ο πρωταγωνιστής φαίνεται να έχει κάποιο « δέσιμο » με την Σούζαν και είναι εκείνο το σημείο, όπου η ταινία περνάει σε ένα δεύτερο επίπεδο.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό αυτό για να κρατήσει ζωντανό και αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.Είναι μία ταινία, με υψηλή αισθητική που είναι σαν  « πάρα λίγο » να γίνει « εξαιρετική».  Το βιβλίο γίνεται αντικείμενο εκδίκησης και ενώ αναγόμαστε σε δεύτερα επίπεδα ανάλυσης, κάπου κολλάει και το προφανές γίνεται αποδεκτό. 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!