Κρυφή Ομορφιά: Μία ταινία υψηλών προδιαγραφών

Pluralism / Δεκ 23, 2016

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

Χτες 22/12/2016  ήταν η επίσημη πρεμιέρα στους κινηματογράφους για το ''Κρυφή Ομορφιά'', μια ταινία του Ντέιβιντ Φράνκελ, μια ταινία που μας συγκίνησε πολύ! Με ένα επίλεκτο καστ ηθοποιών και φόντο τη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη, είναι η ταινία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! Στο κάστ συμπεριλαμβάνονται ο Γουίλ Σμιθ που κρατάει και τα πρωταγωνιστικά ηνία, η Κέιτ Ουίνσλετ, ο Έντουαρτ Νόρτον και η βραβευμένη με όσκαρ Έλεν Μίρεν.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη όπου ο διαφημιστής( Γουίλ Σμιθ) χάνει την εξάχρονη κόρη του από όγκο στο κεφάλι. Οι φίλοι του και συνεργάτες του προσπαθούν να τον βοηθήσουν προσλαμβάνοντας τρεις ηθοποιούς, καθώς ο πρωταγωνιστής ζει στο δικό του κόσμο για περισσότερο από 2 χρόνια μετά το θάνατο της κόρης του. Γράφει γράμματα στο σύμπαν και συγκεκριμένα σε αφηρημένες έννοιες όπως ο Χρόνος, η Αγάπη και ο Θάνατος.

Τις τρεις αυτές έννοιες εκπροσωπούν οι ηθοποιοί που προσέλαβαν οι φίλοι του για να τον βοηθήσουν να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα. Καθώς εξελίσσεται η ιστορία, μας δείχνει πως ο Γουιλ Σμιθ επισκέπτεται μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης και εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Μια ιστορία για την αγάπη, που κάποιοι θα χαρακτήριζαν ρομαντική κομεντί, ενώ άλλοι θα την χαρακτήριζαν ως δράμα καθώς έχει και των δυο όρων τα στοιχεία. Μια ιστορία που μας δίνει την ελπίδα για την αγάπη μετά το θάνατο, για τη σχέση που έχουμε όλοι μας με το χρόνο καθώς πιστεύουμε πως πάντα θα τον έχουμε με το μέρος μας, ενώ εκείνος κυλάει και μαζί του παίρνει όλες τις όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, μια ταινία που δεν πρέπει να χάσατε!!

Στα village από 22/12 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!