Κορονοϊός: Νόσησε ο διευθυντής της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου - Τι λέει για τον εφιάλτη που έζησε - www.enikos.gr

Pluralism / Μάιος 09, 2020 - Πηγή: enikos

Κορονοϊός: Νόσησε ο διευθυντής της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου - Τι λέει για τον εφιάλτη που έζησε

08:49 08:49

Κοινωνία

Τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του, ως ασθενής με κορονοϊό , περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο νευροχειρουργός και διευθυντής στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου , Φώτης Τζωρτζίδης.

«Το βλέπω σαν ένα όνειρο θα μπορούσε όμως πάρα πολύ εύκολα να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Είναι ύπουλο. Ξεκίνησε μια Δευτέρα βράδυ που έκανα μια διαρροϊκή κένωση και την άλλη μέρα το πρωί είπα ας πάω να κάνω το τεστ» είπε ο κ. Τζωρτζίδης. Όπως ανέφερε μάλιστα, οι εξετάσεις του δεν είχαν τίποτα το ανησυχητικό.

«Το απόγευμα βγήκε το τεστ, το οποίο ήταν θετικό. Την Πέμπτη ανέβασα λίγο πυρετό. Το Σαββατο μου έκαναν αξονική, όπου είχε αρχίσει να επηρεάζεται ο πνεύμονας μου. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν είχα δύσπνοια, δεν είχα βήχα, δεν είχα απολύτως τίποτα» συνέχισε.​

«Αν και γιατρός, τους μόνους ανθρώπους που φοβάμαι είναι οι γιατροί επειδή ακριβώς ξέρω. Ξέρω τι σημαίνει αρρώστεια. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται όταν μπαίνει σε νοσοκομείο. Και αυτό πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι το ότι δεν τον βλέπεις τον ιό, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει» είπε ακόμη.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!