Ιτούδης για Εθνική!

Έλενα Δημητρίου / Φεβ 11, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται να καλύπτεται το κενό του Φώτη Κατσικάρη από την ομάδα της Εθνικής στο μπάσκετ με διάδοχο τον Δημήτρη Ιτούδη, τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή και πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

  Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης βρέθηκαν μέσα στην εβδομάδα στη Μόσχα, για να μιλήσουν με τον Δημήτρη Ιτούδη και αυτοπροσώπως. Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε για μακροπρόθεσμα σχέδια και όχι για ομάδα μικρού επιπέδου. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η Εθνική μας είναι χωρίς μετάλλιο από το 2009, πράγμα που δείχνει πως η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο σύγχρονο μπάσκετ, το οποίο είναι και πιο απαιτητικό.

  Αφού έδωσαν στον Έλληνα τεχνικό όλες τις εγγυήσεις, που φαίνεται να αποδέχθηκε θερμά την πρόσκληση, το μόνο που απομένει είναι το «ΟΚ» από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό γιατί, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του με τη ρωσική  ομάδα, ο οποίος δεν του επιτρέπει να το κάνει αυτό αν δεν υπάρχει έγκριση από την ομάδα αλλά και την ομοσπονδία. Το συμβούλιο για να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα. Αυτό σημαίνει πως σε λιγότερο από 72 ώρες θα ξέρουμε αν θα έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία ανάμεσα στην Εθνική μας με τον Έλληνα τεχνικό, μια συμφωνία η οποία προβλέπεται να φέρει ένα λαμπρό μέλλον στην Εθνική μας ομάδα.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!