Ισόπαλο το... "ντέρμπι"

Έλενα Δημητρίου / Ιαν 15, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ένα από τα χειρότερα ντέρμπι της ιστορίας μπορεί να χαρακτηριστεί το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ οι οποίοι αγωνίζονταν για την 11η αγωνιστική της Super League.

 Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, η οποία ήρθε 0-0, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν κάκιστη εμφάνιση. Οι πολλές απουσίες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού του στοίχησαν και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

  Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα έγινε στο 3ο λεπτό για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο έπειτα από λάθος του Ευαγγέλου.

  Στο 32’ υπήρξε μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στην περιοχή του Παναθηναϊκού και κεφαλιά από τον Αϊντάρεβιτς. Η μπάλα όμως δεν μπόρεσε να βρει τα δίχτυα εξαιτίας της τρομερής απόκρουσης του Βλαχοδήμου.

  Στο 38’ τεράστια ευκαιρία για τους πράσινους με τον Λέτο που όμως δεν κατάφερε να περάσει τον Μπάρκα. Αποκαρδιωτικό το θέαμα του αγώνα αφού υπήρχαν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.

  Στο 40’ η ΑΕΚ έκανε άλλη μία ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο, τον έκοψε όμως ο Ευαγγέλου. Στο 50’ ο Κουρμπέλης έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μπεργκ, ο τελευταίος όμως με κακό κοντρόλ έχασε μια καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.

  Στο 56’ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως γκολ έπειτα από επέμβαση του Μπάρκα. Στο 64’ ξανά μια τεράστια στιγμή για τους πράσινους με τον Λέτο που έκλεψε τη μπάλα, βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπάρκα, με τον τελευταίο να κερδίζει την μονομαχία.

  Στο 90’+1’ εμφανίστηκε άλλη μια ευκαιρία για τους πράσινους με σουτ του Μαρινάκη, που όμως η μπάλα πήγε απευθείας στα χέρια του Μπάρκα.

  Συνολικά οι τελικές προσπάθειες για γκολ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ήταν 5 και 6 αντίστοιχα.

  Εκτός του αθηναϊκού ντέρμπι, το Σάββατο 14/01 ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό 2-2 και η Βέροια επικράτησε του Λεβαδειακού 2-0. Σήμερα, ο Πανιώνιος νίκησε τον Ατρόμητο 1-2 μέσα στο Περιστέρι, η Ξάνθη επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 και ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 4-1 τον Παναιτωλικό. 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!