Θυμάστε που είχε γίνει λόγος για μια παρουσιάστρια που έκανε φασαρία στα μπουζούκια επειδή δεν έκατσε στο πρώτο τραπέζι;

Pluralism / Οκτ 18, 2016

Ο Χάρης Σιανίδης σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως πολύ γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει φασαρία , γιατί

δεν είχε κάτσει πρώτο τραπέζι στο Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα είχε πει :«Η παρουσιάστρια φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε “εγώ είμαι η τάδε, ντροπή, θα σας εκδικηθώ, θα πω στους φωτογράφους να μην βγάλουν καμία φωτογραφία”. Και εκείνη την ώρα ήθελα να πω “αει γ@... Μωρή Κα…!” Και λέω γιατί να μην μπορώ να το πω;».

Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο στο Έψιλο «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» μίλησε ξανά γι αυτό το περιστατικό λέγοντας πως ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν. Μετά το μετάνιωσα και λίγο. Ίσως έφταιγα κι εγώ. Ήρθε στο μαγαζί, της είχα κανονίσει τη γιορτή της. Δεν μπορούσε να είναι στο καλύτερο τραπέζι, που δικαιωματικά αξίζει σε έναν celebrity. Εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου! Έκατσε σε ένα δεύτερο τραπέζι. Αλλά έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους. Και εγώ έχω ανάγκη την Σπυροπούλου κακά τα ψέμματα», δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!