Η Μελάνια Τράμπ μίλησε για τον εκφοβισμό του Τράμπ στο Twitter

Pluralism / Νοε 14, 2016

 H Mελάνια Τράμπ μιλώντας στο CBS, μαζί με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ , είπε μεταξύ άλλων πως ο κύριος σκοπός της μέσα από τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται. Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς τους τον σωστό δρόμο».

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής "60 minutes" Lesley Stahl της είπε ότι ο Ντόλαντ Τραμπ συχνά ξεπερνά τα όρια στο twitter.

«Λοιπόν, μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας», απάντησε εκείνη, και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια.... Του το λέω συνεχώς».

Η παρουσιάστρια την ρώτησε ,εάν την ακόυει ο Ντόναλντ Τράμπ και απάντησε «Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει οτι θέλει με αυτό...». 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!