Η βόλτα εν μέσω κορωνοϊού του… κόστισε ακριβά - Zougla

Pluralism / Απρ 26, 2020 - Πηγή: zougla

Η βόλτα εν μέσω κορωνοϊού του… κόστισε ακριβά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 12:20

Zougla newsroom

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, λέει η λαϊκή παροιμία και έτσι ακριβώς έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με τα μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης λόγω κορωνοϊού να είναι σε ισχύ, αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα έναν νεαρό Αλβανό έξω από τις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης αλλά και μια ανάσα από το αστυνομικό τμήμα. Του ζήτησαν να τους επιδείξει είτε το sms είτε κάποιο χαρτί που να δικαιολογούσε το γεγονός ότι εκείνη την ώρα ήταν έξω αλλά ο 30χρονος δεν είχε τίποτα από τα δυο.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου ωστόσο έδειχνε ανήσυχος και λίγο αργότερα κατάλαβαν γιατί. Όταν του έκαναν σωματική έρευνα βρήκαν ότι στον καβάλο του παντελονιού του σε μια ειδική τσέπη μέσα υπήρχε μια μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Όπως φέρεται να είπε ο 30χρονος ήταν ποσότητα κοκαΐνης για προσωπική του χρήση καθώς ο ίδιος είναι χρηστής ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης και η ταυτότητα ενός συμπατριώτη του.

Ο νεαρός συνελήφθη καθώς η μετακίνηση χωρίς το απαιτούμενο sms ή έγγραφο του κόστισε λίγο… ακριβά. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με παραβίαση των νόμων «περί ναρκωτικών», «πλαστογραφία πιστοποιητικών» και «περί αλλοδαπών».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 12:22

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!