Ζωντανή σύνδεση με Κατάκολο: Σε πλήρη εξέλιξη ο «Ιανός» - Zougla

Pluralism / Σεπ 17, 2020 - Πηγή: zougla

Ζωντανή σύνδεση με Κατάκολο: Σε πλήρη εξέλιξη ο «Ιανός»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 18:21

Αποστολή: Νίκος Χριστοφάκης

Ο κυκλώνας «Ιανός» έχει φτάσει στην Ελλάδα και σιγά-σιγά αρχίζουν να εντείνονται τα φαινόμενα κακοκαιρίας σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Στο Κατάκολο το απόγευμα της Πέμπτης, στις 18.30 περίπου, οι άνεμοι και οι βροχές άρχισαν να αποκτούν ένταση, όπως μπορείτε να δείτε σε ζωντανή σύνδεση μέσω της κάμερας του απεσταλμένου της Ζούγκλας.

Δείτε live την κατάσταση που επικρατεί στο Κατάκολο:

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε η Ζούγκλα στο Κατάκολο Ηλείας:

Σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από τον Πύργο Ηλείας, ο απεσταλμένος της Ζούγκλας κατέγραψε τις πρώτες εικόνες των φαινομένων στην περιοχή, όπως θα δείτε παρακάτω σε βίντεο και φωτογραφίες, όπου ξεκίνησε η βροχόπτωση από νωρίς και ο άνεμος άρχισε να αποκτά όλο και περισσότερη ένταση, αν και για την ώρα δεν κρίνεται ως επικίνδυνος. 

Υπάρχουν φόβοι πως όσο περνά η ώρα τα φαινόμενα θα εντείνονται και έτσι οι Αρχές και οι κάτοικοι είναι σε επιφυλακή. Μάλιστα, ο Δήμος Πύργου έχει επιστρατεύσει μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις-κλειδιά που, με βάση την παρελθοντική εικόνα, θεωρούνται πιθανά σημεία για εμφάνιση πλημμύρας. Επίσης, έχουν βγάλει μηχανήματα και ιδιώτες της περιοχής για να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του απεσταλμένου της Ζούγκλας στην Ηλεία, στον δρόμο για τον Πύργο:

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!