ΕΦΚΑ: Κάλεσαν την αστυνομία ασφαλισμένοι που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν - ΦΩΤΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Pluralism / Μάιος 28, 2020 - Πηγή: enikos
Viral: (Video): "Αλήθειες με τη Ζήνα" - 4.6.2020

ΕΦΚΑ: Κάλεσαν την αστυνομία ασφαλισμένοι που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν - ΦΩΤΟ αναγνώστη

12:53 12:53

Κοινωνία

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός προκλήθηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ , που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Δημοκρίτου, στην Αθήνα, καθώς, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, από το πρωί πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Όπως υποστηρίζει ο αναγνώστης που έστειλε και την φωτογραφία στο enikos.gr, δημιουργήθηκαν ουρές και κανείς ασφαλισμένος δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κλείσουν εκ νέου ραντεβού όσοι το έχασαν σήμερα, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, όπως σημειώνει.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ενώ ένας πολίτης δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, καθώς, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, οι υπεύθυνοι του είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, επειδή το προσωπικό λείπει με άδειες ειδικού σκοπού. Σε επικοινωνία του enikos.gr με στελέχη του ΕΦΚΑ απάντησαν ότι ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος πήγε να παρακάμψει τη σειρά των προγραμματισμένων ραντεβού του και ήθελε να εξυπηρετηθεί νωρίτερα. "'Υπάρχουν υπάλληλοι. Όσοι έχουν ραντεβού εξυπηρετούνται κανονικά", ξεκαθαρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΦΚΑ που έλαβαν γνώστη του περιστατικού. 

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!