Εναλλακτικά μαγαζιά στο Μοναστηράκι

Pluralism / Σεπ 20, 2018
Γράφει η Δέσποινα Λάνου
 
Ίσως το πιο γνωστό σημείο συνάντησης στην αθηναϊκή πόλη, αποτελεί το Μοναστηράκι.
 
Συνήθως, συνιστά κομβικό σημείο για όλες τις παρέες, που μπορεί να διαμένουν σε διάφορα προάστια της πρωτεύουσας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το πιο ξακουστό σημείο συνάντησης είναι και μία «τετριμμένη» επιλογή, αφού έχουμε δει τα ίδια και τα ίδια. Είναι, όμως έτσι;
 
Το Μοναστηράκι έχει πολλές επιλογές, πολλές περισσότερες από ότι φανταζόμαστε μήπως ήρθε η στιγμή να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα για όσους, ήδη, δεν ξέρουν κάποιες άλλες επιλογές για τη συγκεκριμένη περιοχή;
 
Τρανζίστορ:Πρωτογενούς 10, Μοναστηράκι
Ένα όμορφο, σικ καφέ-μπαρ με χαλαρή μουσική που έχει πάντα κόσμο. Ένας εξαιρετικά όμορφος διακοσμημένος χώρος σε ένα μαγαζί κοντά στου Ψυρρή.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για τρανζίστορ μοναστηράκι
 
 
ATHENS STYLE:Αγίας Θέκλας 10, Μοναστηράκι
Είναι ξενοδοχείο, που διαθέτει ταράτσα με υπέροχη θέα προς την Ακρόπολη, χαλαρή διάθεση και οικονομικές τιμές. Διαφέρει στο γεγονός, πως σε σχέση με τα αντίστοιχα μαγαζιά με ταράτσα αυτό έχει πιο παρεΐστικη, χαλαρωτική διάθεση.
 
Σχετική εικόνα
 
 
Verve Music Cafe: Αγ. Αναργύρων 10, Μοναστηράκι
Ένα μαγαζί με ρετρό στοιχεία, εξαιρετική διακόσμημη που πραγματικά μπορεί να σας παρασύρει με την όμορφη ατσμόσφαιρα του και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πιείτε ένα ποτάκι εδώ και αλλάξτε διάθεση.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Verve Music Cafe
 
Να σημειώσουμε, πως ο πεζόδρομός των Αγ. Αναργύρων διαθέτει επίσης και άλλα τέτοια μπαρ-καφέ σε παρόμοια διάθεση. Θα είστε κέντρο και όμως θα θα δείτε, πως η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!