Διαζύγιο Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννης

Pluralism / Μαρ 20, 2017
Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά το ζευγάρι χώρισε και ο επιχειρηματίας ζητά τα παιδιά να τον ακολουθήσουν στην Αμερική.
 
Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Ελεύθερου Τύπου τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν μετακόμισαν στην Αμερική.
 
Σύμφωνα, με το δημοσίευμα η Τζίνα Αλοιμόνου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διάφορα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να δεχτεί τις κατάλληλες συμβουλές και να απαντήσει στα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συζύγου της.
 
Η κατάθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα στις 14 Φεβρουαρίου.
«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!