Δείτε Live την ταινία «Εξωτικές βιταμίνες» από την ταινιοθήκη του zougla.gr - Zougla

Pluralism / Μάιος 27, 2020 - Πηγή: zougla

Δείτε Live την ταινία «Εξωτικές βιταμίνες» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020, 10:22

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Εξωτικές βιταμίνες» από την ταινιοθήκη του zougla.gr ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Εξωτικές βιταμίνες». Πρόκειται για μια κωμωδία του 1964 σε σκηνοθεσία Σωκράτη Καψάκη με τους Νίκο Σταυρίδη, Νάντια Χωραφά, Ζωή Φυτούση, Καίτη Λαμπροπούλου, Γιάννη Γκιωνάκη, Τάκη Μηλιάδη, Μάρθα Βούρτση, Γιάννη Παπαδόπουλο, Σταύρο Ξενίδη, Σαπφώ Νοταρά, Ζανίνο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον γυναικοθήρα εξάδελφό της, ενώ εκείνος δεν της δίνει σημασία, προσπαθεί με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς του να τον κάνει να την ερωτευτεί, ποτίζοντάς τον διάφορα βότανα και ερωτικά φίλτρα.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!