Δείτε απόψε την ταινία «Το Μεροκάματο της Ευτυχίας» από την ταινιοθήκη του zougla.gr - Zougla

Pluralism / Μάιος 17, 2020 - Πηγή: zougla

Δείτε απόψε την ταινία «Το Μεροκάματο της Ευτυχίας» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 11:17

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Το Μεροκάματο της Ευτυχίας» από την ταινιοθήκη του zougla.gr» ΕΔΩ.

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Το Μεροκάματο της Ευτυχίας». Πρόκειται για μια αστυνομική ταινία του 1960 σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρόπουλου, με τους Μίμη Φωτόπουλο, Ξένια Καλογεροπούλου, Σταύρο Τορνέ.

Διάρκεια: 67'

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένα ζευγάρι προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του έχοντας να αντιμετωπίσει το εμπόδιο της αυταρχικής μητέρας του νεαρού. Πνιγμένος από τα οικονομικά του προβλήματα, συμφωνεί να πάρει μέρος σε ένα μεγάλο κόλπο.

Γνωστή και ως «Η Έκτη Μέρα» και «Το Μεγάλο Κόλπο», είναι η πρώτη ασπρόμαυρη ελληνική ταινία που γυρίστηκε σε σινεμασκόπ.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!