Γλυκά Νερά: "Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι ένιωσαν ότι την έχει σκοτώσει ο πιλότος" - www.enikos.gr

Pluralism / Ιουν 18, 2021 - Πηγή: enikos

Γλυκά Νερά: "Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι ένιωσαν ότι την έχει σκοτώσει ο πιλότος"

06:39 06:39

Κοινωνία

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως οι δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που ήρθαν πρώτοι σε επαφή με τον καθ'ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, υποψιάστηκαν τον πιλότο ως τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

"Είχα την τύχη και μίλησα με τους συναδέλφους που μπήκαν πρώτοι στο σημείο και ξέρετε αυτοί είναι οι καλύτεροι μάρτυρες. Τους ρώτησα τι ένιωσαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι και μου είπαν και οι δύο ότι νιώθουμε πως αυτός το έχει κάνει. Φυσικά η θέση μου δεν επέτρεπε να πω κάτι παραπάνω εκείνη τη στιγμή" είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δείτε το βίντεο:

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε αργότερα και στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση του αθλητή «Πιστόριους». Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη. «Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που δεν ήταν πολύ 'ψαγμένο'. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ήταν ψυχρός και αυτό έκανε εντύπωση και στους δύο αστυνομικούς" είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: "Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί αγκαλιά. Μετά από λίγο ο συνάδελφος επειδή είδε ότι συμπεριφορά του είναι περίεργη πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε".

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. "Δεν μπορούσα να αντισταθώ και τον ρώτησα τι νομίζει. Μου είπε πως είχω την αίσθηση ότι το έχει κάνει αυτός. Μετά ρώτησα τον άλλο συνάδελφο που έλυσε τον πιλότο. Φαινόταν ότι τον έδεσε κάποιος ή δέθηκε μόνος του; Και ο συνάδελφος μου είπε επειδή «μου έλεγε πνιχτά 'λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά». Αλλά και εκείνος μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι δεν μου αρέσει η υπόθεση".

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τον σκότωσε ο πιλότος. "Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Και αυτό ήταν ένα ερώτημα. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;".

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. "Ήταν 2-3 κουτιά, η Monopoly που υποτίθεται ήταν τα χρήματα, έξω και ανοιγμένη. Δίπλα κουτιά που ήταν απείραχτά. Στη ντουλάπα της σοφίτας τα ρούχα φαινόταν ότι ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Άδειασαν το κομοδίνο και πέταξαν τα πράγματα μέσα στο δωμάτιο και δεν άνοιξαν τα ντουλάπια της ντουλάπας, δεν έψαξαν τα άλλα δωμάτια

Γιατί ήταν ριγμένα κάποια αντικείμενα που ήταν ανούσια. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν Monopoly και αυτοί άνοιξαν μόνο αυτό και δεν σκέφτηκαν ότι στα δίπλα κουτιά μπορεί να είχε και άλλα χρήματα", τόνισε.

Επίσης αναφέρθηκε στις καταθέσεις του πιλότου. "Ποιος διαρρήκτης μπαίνει με ένα ασημί πιστόλι; Αυτό το είχα πει. Ασημί πιστόλι χρησιμοποιεί κάποια κάστα ανθρώπων που δεν τα παίρνει για να κάνει ληστείες, αλλά για να τα βγάζουν φωτογραφίες. Δεν κάνουν ληστείες με τέτοια όπλα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε τι όπλα ήταν αυτά. Εγώ που ξέρω από όπλα, αν θα δω κάποιον που κρατά ένα μαύρο πιστόλι, θα πω ότι είναι κλοκ; Φαινόταν από κάποια πράγματα ότι υπήρχαν κενά και μια σκηνοθεσία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!