Γιατί αγαπήσαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Pluralism / Μάιος 02, 2017

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συμμετέχει στο Survivor  αρχικά με την ομάδα των « Διάσημων» και έπειτα με τους « Μαχητές » δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που χαρακτηρίστηκε ο πιο διάσημος παίκτης μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη.  Ωστόσο, όλοι στο άκουσμα συμμετοχής του στο παιχνίδι δυσανασχετήσαμε, όμως εκείνος κατάφερε να αλλάξει την γνώμη μας.Σχετική εικόνα

 Δεν είναι ο καλύτερος στα αθλήματα, όμως το προσπαθεί μπορεί να μιλάει και πολύ, αλλά πάντα με μία ευγένεια κάτι που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από το κοινό.

Αρχικά, από την αρχή του παιχνιδιού θυμόμαστε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να του φωνάζει χωρίς αυτός να λέει τίποτα και να απαντά υποτονικά.'Έπειτα, θυμόμαστε την πλάκα του Χρανιώτη, όπου φάνηκε καλόγαθος. Η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι με τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες Χανταμπάκης-Χούτος που του φώναζαν Αδίκως χωρίς εκείνος να τους κακοχαρακτηρίσει. Είναι ο παίκτης, που οι περισσότεροι θέλουν να διώξουν, όμως απέδειξε πως η αυθεντικότητα και το ήθος αναγνωρίζεται απλό το κοινό.Θα λέγαμε, πως θυμίζει έναν τύπο, που απλά περνάει καλά, αλλά είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπαλιαρας

'Έδωσε ακόμη ένα καλό μάθημα σε πολλά άτομα, να σταματήσουν να κρίνουν με βάση την εμφάνιση και να αφήνουν χώρο και χρόνο στην προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.

Σχετική εικόνα

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!