Βρήκαμε τις καλύτερες 9 προσφορές σε τσάντες και άλλα

Pluralism / Σεπ 30, 2020

1. ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ SUPERDRY SUMMER CROSSBODY W9110030A ΤΑΜΠΑ


Τσαντάκι ώμου με την υπογραφή της Superdry σε ταμπά χρώμα.Πρόκειται για ένα μονόχρωμο τσαντάκι, το οποίο κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει δυο χωρίσματα στο εσωτερικό του καθώς και δυο τσέπες με φερμουάρ για διάφορα μικροαντικείμενα.Φοριέται στον ώμο καθώς και χιαστί.Διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου και στο μπροστινό μέρος έχει τυπωμένο το λογότυπο της Superdry . Company info Η Superdry είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας με μοναδικές λεπτομέρειες, εμπνευσμένα από το Ιαπωνικό design σε συνδυασμό με τις Βρετανικές αξίες στην ραφή.Τα υλικά σε συνδυασμό με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την ύφανση των ρούχων είναι τέτοια που επιτρέπουν στα ρούχα να "παλιώνουν" με έναν μοναδικό αυθεντικό τρόπο.Είναι αυτή η αυθεντικότητα στα σχέδια και στις τεχνικές που έκανε την εταιρεία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παγκόσμια γνωστή αλλά και την αγαπημένη επιλογή πολλών celebrities.Ταμπά (Bisquit)100% Πολυεστέρας22x5x15cm (ΜxΠxΥ)

2. Πακέτο Βάπτισης "Alexa" 01633


Πακέτο Βάπτισης "Alexa" 01633

3. Tommy Hilfiger Γυναικεία τσάντα Honey Flap Crossover Μαύρη 0.10gr

4. Συρτάρι κρεβατιού SLR-1304 - SLR-1304

Συρτάρι για αποθηκευτικό χώρο, το συρτάρι συμπληρώνει το κρεβάτι από κάτω και σας λύνει τα χέρια σε χώρους αποθήκευσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα παιχνίδια του παιδιού ή παπλώματα κουβέρτες σεντόνια και ότι άλλο χρειάζεστε καθημερινά για το στρώσιμο του κρεβατιού, μπορείτε επίσης αργότερα, εύκολα και γρήγορα με την τοποθέτηση στρώματος να γίνει ένα δεύτερο κρεβάτι.
Διαστάσεις στρώματος 0,90 Χ 1,90
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα

Κορυφαία πιστοποιητικά ασφάλειας για την ασφάλεια των παιδιών μας

5. Porsche Design Lane Τσάντα ώμου Black 4090002572-900

6. Dc - THE LOCKER - CAMO


Blank pageΤα backpack The Locker από την DC είναι ιδανικά για το σχολείο και την βόλτα καθώς διαθέτουν μεγάλη κύρια θήκη ενώ παράλληλα διατηρούν το street style που χαρακτηρίζει την DC. Μεγάλη κύρια θήκη που κλείνει με φερμουάρ.  Μπροστινή θήκη με φερμουάρ και εσωτερικές θήκες για αποθήκευση μικροαντικειμένων με τύπωμα το λογότυπο της DC.Προσαρμόσιμοι ιμάντες ώμων για ιδανική εφαρμογή.Πλαϊνές θήκες για μπουκάλι.Ενίσχυση στην πλάτη. Διαστάσεις: 47 cm x 32 cm x 15.5 cmΥλικό: 100% Πολυεστέρας.

7. Moschino Time for fashion


Moschino Time for fashion MW0016

8. GUESS Uptown Chic VG730123 Μαύρο


      Γυναικεία τσάντα ώμου Guess σε μαύρο χρώμα με αποσπώμενο τσαντάκι που μπορεί να κρατηθεί και μόνο του. Διαθέτει μία κεντρική θήκη και το λογότυπο της εταιρείας στο μπροστινό μέρος. Κεντρικό κλείσιμο με μαγνητικό clip η τσάντα και με φερμουάρ το τσαντάκι.
  • Αποσπώμενο τσαντάκι με φερμουάρ και λουράκι  (20 x 26 cm).
  • Σύνθεση : 100% PVC.
  • Διαστάσεις: 30 x 40 x 15 cm.

9. GUCCI ΡΟΛΟΙ YA116301

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!