Βρήκαμε τις καλύτερες 9 προσφορές σε κρέμες-προϊόντα περιποίησης και άλλα

Pluralism / Ιουν 10, 2019
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 16-04-2024

1. Συσκευή Αποτρίχωσης Medisana Silhouette IPL 840


Η συσκευή αποτρίχωσης MEDISANA Silhouette IPL 840 προορίζεται για εύκολη και ιδιαίτερα ασφαλή χρήση στο σπίτι. Σε μόλις 4 εβδομάδες χρήσης της συσκευής, θα παρατηρήσετε μείωση των τριχών έως και 50%.

2. Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Braun Airstyler ASS1000PRO (AS530)


Κυματιστά μαλλιά, μπούκλες, άκρες γυρισμένες προς τα έξω, όγκος… με την ηλεκτρική βούρτσα Satin Hair 5 Airstyler της Braun μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο στιλ κάθε μέρα. Ή ακόμη και δύο ή τρία! Η ηλεκτρική βούρτσα Satin Hair της Braun στεγνώνει και στιλιζάρει τα μαλλιά σας με τη μία - και δεν χρειάζεται να τα λούζετε καν κάθε φορά. Απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ατμού και εκτοξεύστε μια δέσμη υγρασίας σε κάθε τούφα που στιλιζάρετε. Και μην ξεχνάτε να σταθεροποιήσετε το στιλ σας με την εκπληκτική λειτουργία ψύχους! Όποιο στιλ κι αν επιλέξετε σήμερα - με την ηλεκτρική βούρτσα Satin Hair 5 της Braun μπορείτε να είστε σίγουρες ότι η εμφάνιση και η αίσθηση των μαλλιών σας θα είναι υπέροχη. Απολαύστε τη λάμψη!

3. NATURA SIBERICA ROYAL CAVIAR ICY FIRMING EYE CREAM 15ml

4. Trimmer 2 σε 1 για Μύτη, Αυτιά & Φρύδια Moser Precision Lithium


Το trimmer Precision Lithium της Moser αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες από την μύτη τα αυτιά και τα φρύδια χωρίς να τις τραβάει. Με δύο διαφορετικές κεφαλές επαγγελματικής ποιότητας, σώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο.

5. ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ NATURΑ SIBERICA ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 450ML


Ενυδατική μους σώματος, από την Natura Siberica .Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας σας και στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς της. Company Info: Η Natura Siberica είναι μια καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε από τον Andrey Trubnikov το 2007. Έχει παγκόσμια αναγνώριση και είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την ’πω Ανατολή. 450ml

6. Bioderma Sebium H2O - Κολλοειδές Διάλυμα Καθαρισμού για Δέρμα Λιπαρό και με Τάση Ακμής 100ml

 

7. APIVITA BEE RADIANT SERUM 30ml

8. Συσκευή Αποτρίχωσης Philips SC1997/00 Lumea Advanced IPL


Η συσκευή Philips Lumea Advanced κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα και στο πρόσωπο. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό.

9. SHISEIDO MEN TOTAL REVITALIZER LIGHT FLUID 80ml

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!