Βρήκαμε τις καλύτερες 8 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Απρ 21, 2020

1. ΠΑΛΕΤΑ SEVENTEEN PARADISE


Παλέτα Paradise , από την εταιρεία Seventeen .Προσφέρει αμέτρητες επιλογές για μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ και για όλες τις εποχές. Όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά ή μόνες τους, για φυσικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα.Με το Natural Matt Bronzer δημιούργείται ''φυσικό ηλιοκαμένο'' εφέ σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.Οι αποχρώσεις Pink Flamingo μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ρουζ ή/και ως σκιά για φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.Για πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποίηστε τις αποχρώσεις Tropical Sunset.Δερματολογικά ελεγμένοParabens Free Company Info: Η Seventeen είναι μια διεθνής μάρκα προϊόντων μακιγιάζ, που κυριαρχεί στο χώρο της από το 1962 μέχρι σήμερα.Δημιουργεί και λανσάρει κάθε εποχή εκπληκτικά προϊόντα και προτάσεις για μακιγιάζ που αντανακλούν τις νέες τάσεις της μόδας. Περιλαμβάνει την πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να επιλέξει αυτό που της ταιριάζει.Τα προϊόντα Seventeen εμπεριέχουν συστατικά τελευταίας τεχνολογίας και είναι ειδικά μελετημένα για να αποδίδουν τέλεια αποτελέσματα και να προστατεύουν την επιδερμίδα.Κατάλληλo για όλους τους τύπους δέρματος.

2. ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΩΝ REAL TECHNIQUES FRESH FACE FAVORITES (4ΤΜΧ)


Σετ πινέλων Fresh Face Real Techniques .Tο σετ περιλαμβάνει: Το σετ περιλαμβάνει: BB CC brush: Xρησιμοποιήστε το με κρεμώδη ή σε υγρής μορφή προϊόντα για να δημιουργήσετε γωνίες, κοψίματα αλλά και να εφαρμόσετε το ρουζ σας για ένα απαλό φινίρισμα.contour brush : ελαφριά εφαρμογή highlighter για contour ή μαλακό φινίρισμα. Detailer Brush ένα πινέλο για τις τελευταίες πινελιές στο μάτι.Wedge Sponges διορθώστε τα λάθη του μακιγιάζ.Πρόκειται για αρκετά βελούδινα πινέλα από συνθετικές, 100% χωρίς σκληρότητα, τρίχες Taklon, όπου η βούρτσα κάθε πινέλου είναι κομμένη στο χέρι.Οι μαλακές ίνες των πινέλων Real Techniques βοηθούν να δημιουργήσετε μια άψογη εμφάνιση είτε το μακιγιάζ γίνεται υπό το φως του ηλίου είτε ακόμα και σε εσωτερικό φωτισμό.Οι λαβές τους είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και είναι αρκετά ελαφριές και εύκολες στην χρήση.Οι διάφορες αποχρώσεις των πινέλων αντιστοιχούν στα βασικά στάδια της εφαρμογής του μακιγιάζ ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια άψογη βάση, εντυπωσιακά μάτια και το τέλειο φινίρισμα σαν επαγγελματίας. Η συλλογή πινέλων Real Techniques είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και για κάθε ανάγκη μακιγιάζ, από σκόνες, κρέμες μέχρι και υγρά makeup, highlighters και bronzers. Company Info Με αφορμή το πρώτο βίντεο που ανέβασε στο You Tube το 2008 η Sam Chapman ξεκίνησε πολύ σύντομα μια συνεργασία με το κανάλι Pixiwoo όπου όταν το 2010 είχε φτάσει περίπου τους 30.000 συνδρομητές άρχισε να γεννιέται η ιδέα για την Real Techniques .Έτσι οι αδελφές Nic - Sam Chapman ίδρυσαν το 2011 την Real Techniques με μια συλλογή πινέλων απίστευτης ποιότητας.Σήμερα το brand Real Techniques έχει απογειωθεί σε όλο τον κόσμο καθώς και οι makeup artists Nic - Sam Chapman γράφοντας στήλες για εθνικά περιοδικά και εφημερίδες, με εμφανίσεις σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα ως εμπειρογνώμονες ομορφιάς και διαχειρίζοντας το δικό τους ψηφιακό περιοδικό.Συνθετικές τρίχες-ΑλουμίνιοΠορτοκαλί

3. Dior Capture Totale Triple Correcting Serum Foundation Spf 25 (020 Beige Clair/Light Beige)

4. Dior Addict Lip Glow To The Max Bright coral - C006600204


Dior Addict Lip Glow To The Max: το πρώτο balm χειλιών της σειράς Dior backstage με διπλή δράση «Color & Glow» για δροσερά, λαμπερά χείλη και φυσικό, προσαρμοσμένο χρώμα. Η διπλή δράση "Color & Glow" περιλαμβάνει:
- Μια απόχρωση ενισχυμένη με την τεχνολογία Color Reviver για αυξημένα ρόδινο αποτέλεσμα που ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος.
- Μια απόχρωση εμπλουτισμένη με ιριδίζουσες χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως και χαρίζουν έντονη λάμψη.

5. ΠΑΛΕΤΑ PROFUSION PRO MAKEUP CASE - AMBER EYES


Παλέτα σκιών Profusion Pro Makeup Case - Amber Eyes , από την εταιρεία Profusion .Περιέχει 12 σκιές σε ζεστές αποχρώσεις.Έχουν έντονη απόδοση και είναι εύκολες στην εφαρμογή, για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.Συμπεριλαμβάνεται πινέλο με δύο άκρες. Company Info: Η εταιρία Profusion Cosmetics ξεκίνησε πριν από 20 περίπου χρόνια στη Καλιφόρνια. Στόχος τους είναι ποιοτικά καλλυντικά επαγγελματικής ποιότητας σε οικονομικές τιμές!12gr

6. RADIANT DOWN TOWN VIBES EYESHADOW PALETTE No 2

7. Revlon Super Lustrous Lipstick 4,2g (Beauty 10347) 730 Revlon Red

8. Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation Sun-Kissed Healthy Glow SPF 20 Clair 30 ml - G041758


Μέικ απ μέτριας κάλυψης που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός fond de teint, τη φροντίδα μιας κρέμας περιποίησης και τη μοναδική sun-kissed λάμψη των προϊόντων Terracotta. Απλώνεται εξαιρετικά εύκολα και έχει το χαρακτηριστικό, signature άρωμα της σειράς. Απόχρωση Clair.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!