Βρήκαμε τις καλύτερες 8 προσφορές σε γυναικεία-ανδρικά αρώματα και άλλα

Pluralism / Μαρ 19, 2020

1. EAU DE TOILETTE GUY LAROCHE, DRAKKAR NOIR 100ML


Ανδρική κολώνια από τον οίκο Guy Laroche, με νότες από λεβάντα, εσπεριδοειδή, πικάντικα μούρα και σανταλόξυλο. Έτος δημιουργίας: 1982 100ml Κορυφή: Λεμόνι, λεβάντα, μανταρίνι Καρδιά: Κολίανδρος, άγριο κυπαρίσσι Βάση: Πατσουλί, ξύλο βελανιδιάς Στυλ: Κλασσικό και αρρενωπό

2. Roberto Cavalli Serpentine Eau de Parfum 100ml

3. Branded Perfumes - Γυναικείο Σετ Burberry


Burberry Her Eau De Parfum 50ml

  • Body Lotion 75ml Το Burberry Her Eau De Parfum 50ml είναι ένα λουλουδένιο γυναικείο άρωμα με νότες κορυφής από βατόμουρο/φράουλα/πετροκέρασο/φραγκοστάφυλλο/λεμόνι και Μάνταριν όρανζ Οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και βιολέτα οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι/βρύα δρυός/νότες ξύλων/Μόσχος/πατσουλί/βανίλια και κασμήρι.

4. EAU DE TOILETTE ΚΟΛΩΝΙΑ HER SECRET 50 ML


EAU DE TOILETTE ΚΟΛΩΝΙΑ HER SECRET 50 ML

5. Branded Perfumes - Ανδρικό Άρωμα Dolce Gabbana 125ml


Ανδρικό Άρωμα Dolce Gabbana 125ml

  • Dolce Gabbana Light Blue Homme Eau de Toilette 125ml Το Light Blue by Dolce Gabbana είναι ένα μυστηριώδες και ευδιάκριτο άρωμα που σχεδιάστηκε από τον Stefano Gabbana και αντικατοπτρίζει τον αισθησιασμό των Μεσογειακών ανδρών. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

6. Branded Perfumes - Ανδρικό Άρωμα Bvlgari 100ml


BVLGARI IN BLACK EAU DE PARFUM 100ML

  • To Bvlgari In Black Eau de Parfum 100ml είναι ανατολίτικο λουλουδένιο ανδρικό άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι ταμπάκο. καρυκεύματα και ρούμι. Οι μεσαίες νότες είναι δέρμα. τουμπερόζα και ίριδα. Οι νότες της βάσης είναι ξύλο γκουαϊακ. βενζόη και σπόρος τόνκα

7. Mugler Aura Eau De Parfum Basic Set 30 ml - 80052838


Ο Mugler, γνωστός και ως "Δημιουργός Φαντασιώσεων", μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε ένα νέο κόσμο. Σε ένα πρωτόγονο δάσος, όπου το ζωϊκό και το φυτικό βασίλειο γίνονται ένα και η δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναικεία ύπαρξη αποκαλύπτεται… Ένα oriental, floral, carnal άρωμα που συνδυάζει λουλουδάτες και ζωηρές νότες με τον απόλυτο αισθησιασμό και τη θηλυκότητα που κρύβει κάθε γυναίκα. To σετ περιλαμβάνει:
- Aura Eau De Parfum Refillable 30ml
- Aura Body Lotion 50ml
- Aura Shower Gel 50ml

8. PRADA L' HOMME WATER SPLASH EAU DE TOILETTE 150ml

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!