Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Μάιος 26, 2020

1. NYX PROFESSIONAL MAKEUP LID LINGERIE SHADOW PALETTE

2. Guerlain Terracotta Sun Trio The Bronzing and Contouring Palette Clair 10 gr. - G042371


Μπρονζέ παλέτα για το πρόσωπο, με τρεις αποχρώσεις για χρώμα, contour και φως στην επιδερμίδα με μια κίνηση. Στη σύνθεση, ματ χρωστικές, ενυδατικά ενεργά συστατικά για να μην στεγνώνει το προϊόν και πούδρες με ειδικά επεξεργασμένα μόρια σε μορφή νιφάδων (flakes), δημιουργούν ένα μοναδικό φιλμ στην επιδερμίδα, αγκαλιάζοντας το περίγραμμα του προσώπου και χαρίζοντας φως, χρώμα και διαμόρφωση στα σημεία που το έχουν ανάγκη. Απόχρωση Clair.

3. TimeBalm Face Primer 30ml

4. CLINIQUE SUPERBALANCED MAKEUP Cream Chamois 30ml

5. LANCÔME OMBRE HYPNÔSE METALLIC STYLO 31 - Bleu Chrome

6. Guerlain Terracotta Sun Trio The Bronzing and Contouring Palette Naturel 10 gr. - G042372


Μπρονζέ παλέτα για το πρόσωπο, με τρεις αποχρώσεις για χρώμα, contour και φως στην επιδερμίδα με μια κίνηση. Στη σύνθεση, ματ χρωστικές, ενυδατικά ενεργά συστατικά για να μην στεγνώνει το προϊόν και πούδρες με ειδικά επεξεργασμένα μόρια σε μορφή νιφάδων (flakes), δημιουργούν ένα μοναδικό φιλμ στην επιδερμίδα, αγκαλιάζοντας το περίγραμμα του προσώπου και χαρίζοντας φως, χρώμα και διαμόρφωση στα σημεία που το έχουν ανάγκη. Απόχρωση Naturel.

7. Guerlain Palette 5 Couleurs 02 Tonka Impériale 6 gr. - G042215


Κασετίνα πέντε σκιών για τα μάτια. Κάθε κασετίνα περιέχει 1 ουδέτερη σκιά-βάση, 2 nude & 2 smokey αποχρώσεις, σε ματ, σατινέ ή μεταλλικό φινίρισμα, για πολλούς συνδυασμούς στο καθημερινό ή βραδινό μακιγιάζ. Η σύνθεσή τους, ενισχυμένη με Light Pigments (ειδικές χρωστικές ενίσχυσης του φωτός), δείχνει τα μάτια πιο ξεκούραστα και λαμπερά, ενώ μένει αναλλοίωτη για πολλές ώρες. Απόχρωση 02 Tonka Impériale.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!