Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Μάιος 19, 2020

1. ΚΡΑΓΙΟΝ CHRISTIAN DIOR DIOR ADDICT FLUID STICK 623 NOT SHY ΚΟΚΚΙΝΟ


Κραγιόν Addict Ultra Gloss , από τον οίκο Christian Dior .O Dior εισάγει μια νέα εποχή στο μακιγιάζ των χειλιών, με την καινοτόμα δημιουργία ενός κραγιόν με πυρήνα hydra-gel και εφέ top coat για γυαλάδα που καθρεφτίζει. Χαρίζει λάμψη,σταθερότητα και απίστευτη άνεση. Ο πυρήνας hydra-gel αποτελείται από τρία ειδικά έλαια, από τα πιο αστραφτερά στο χώρο των καλλυντικών. Το Sensorial oil προσφέρει πρωτοφανή ρευστότητα γλιστρώντας πάνω στα χείλη για μια απόλαυση νέας εποχής. Το Comfort oil βελτιώνει την ενυδάτωσή τους ενώ το Shield oil εξασφαλίζει τη διάρκεια του χρώματος. >Εφαρμόζεται με εκπληκτική ευκολία. Ο πυρήνας hydra-gel γίνεται ένα με το χρώμα για να δώσει στη στιγμή αποτέλεσμα κραγιόν με top coat.623 Not Shy

2. DIOR ADDICT STELLAR GLOSS 754 Magnify

3. Dior Addict Lip Tattoo 311 Natural Dune - F002896311


Φέτος το καλοκαίρι, ο Dior αποκαλύπτει τέσσερις αποκλειστικές* αποχρώσεις του Dior Addict Lip Tattoo σε ζεστούς, γήινους τόνους. Το Dior Addict Lip Tattoo, το πρώτο, φυσικό χρώμα μακράς διάρκειας του Dior, δίνει νέα πνοή στη ρουτίνα του μακιγιάζ. Με 12ωρη διάρκεια**, άνετη σύνθεση και ανάλαφρο, σταθερό αποτέλεσμα, το χρώμα γίνεται ένα με τα χείλη σαν τατουάζ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή.

* Στον Dior.
** Δοκιμή ακριβείας σε 20 άτομα.

4. LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR SPF 15 055 Beige Ideal

5. Ever Matte Poreless Priming Perfector - Primer flouteur Primer

6. SEVENTEEN LOOKING PERFECT SET SHADE 4

7. Dior Diorific Glory - F002760005


Το Diorific, το θρυλικό αξεσουάρ για τα χείλη με το αποτέλεσμα Υψηλής Ραπτικής, επιδεικνύει την υπογραφή της αίγλης Dior στην χρυσή του «κοσμηματοθήκη».

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!