Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Μάιος 12, 2020

1. REVOLUTION SOPH HIGHLIGHTER PALETTE


<p>Αν ψαχνετε για μια παλετα highlighter που να τα κανει ολα την εχετε βρει !! Από μια φυσική λάμψη από μέσα, σε μια ορμητική εκδήλωση που μπορεί να δει από το διάστημα, σας πήραμε καλύπτονται. Με 8 διαφορετικές αποχρώσεις (5 ψημένες και 3 πατημένες), μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας ή να τα συνδυάσετε και να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε την τέλεια λάμψη για τον τόνο του δέρματός σας. </p> <p>(Σε συσκευασία χωρίς καθρεφτη)</p>

2. Pupa & More - Κραγιόν Estee Lauder ENVY LQD LIP POTIO-WI


Κραγιόν ESTEE LAUDER PC ENVY LQD LIP POTIO-WI 7ML/.24FLOZ

3. Diorshow Mono 764 Fusion

4. Dior Diorshow Iconic Mascara Black - F069610090


Η πρώτη μάσκαρα Dior ανόρθωσης βλεφαρίδων.
Εμπλουτισμένη με μια μοναδική σύνθεση ανόρθωσης, η Diorshow Iconic σμιλεύει τέλεια, τεντώνει και εντείνει την καμπύλη της βλεφαρίδας χαρίζοντας άψογο κράτημα και εξαιρετική ευκρίνεια.

5. Bronzing Powder 10g (Bronze)

6. Dior Addict Lip Tattoo 311 Natural Dune - F002896311


Φέτος το καλοκαίρι, ο Dior αποκαλύπτει τέσσερις αποκλειστικές* αποχρώσεις του Dior Addict Lip Tattoo σε ζεστούς, γήινους τόνους. Το Dior Addict Lip Tattoo, το πρώτο, φυσικό χρώμα μακράς διάρκειας του Dior, δίνει νέα πνοή στη ρουτίνα του μακιγιάζ. Με 12ωρη διάρκεια**, άνετη σύνθεση και ανάλαφρο, σταθερό αποτέλεσμα, το χρώμα γίνεται ένα με τα χείλη σαν τατουάζ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή.

* Στον Dior.
** Δοκιμή ακριβείας σε 20 άτομα.

7. GROWN ALCHEMIST LIP BALM: VANILLA, WATERMELON 12ml

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!