Βρήκαμε τις καλύτερες 6 προσφορές σε τεχνολογικά προϊόντα-gadgets και άλλα

Pluralism / Οκτ 31, 2020

1. SAMSUNG Galaxy Z Flip 256GB Dual SIM Black

2. SAMSUNG Galaxy A31 128GB Black


Το νέο Galaxy A31 έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά για να δημιουργείς περισσότερο χωρίς περιορισμούς! Ενσωματώνει οθόνη FHD+ στις 6.4 ίντσες ανάλυσης 1080 x 2400, για να έχεις απολαυστική και απρόσκοπτη εμπειρία ταινιών, παιχνιδιών και οτιδήποτε άλλο σκεφτείς. Διαθέτει τον προηγμένο επεξεργαστή Octacore με χρονισμό 2GHz & 1.7GHz , οποίος σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 512GB μέσω microSD αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση. Η τετραπλή κάμερα με αισθητήρες 48MP & 8MP (Ultra Wide) & 5MP (Macro) & 5MP (Depth) θα σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες. Επιπλέον με την 20MP selfie κάμερα θα τραβάς εντυπωσιακά πορτρέτα έτοιμα για ανάρτηση στα social media . Εξοπλισμένο με ισχυρή μπαταρία 5000mAh, το Galaxy A31 θα σου προσφέρει τεράστια αυτονομία για όλη την ημέρα. Πλέον μπορείς να απαλλαγείς από το powerbank και να επικεντρωθείς στις καθημερινές εργασίες που επιθυμείς.

3. LG SN11R Soundbar 7.1.4ch 770 W - Μαύρο


Με το Soundbar LG SN11R θα έχεις τον καλύτερο ήχο για την κινηματογραφική σου εμπειρία. Διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Meridian για να απολαμβάνεις καθαρό ήχο χωρίς παρεμβολές. Η τεχνολογία Dolby Atmos αναβαθμίζει τον ήχο Surround σε μια τρίτη διάσταση και παράλληλα με τα Dolby Vision και DTS:X θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε κινηματογράφο, ώστε να μπορείς να αφεθείς στην απόλαυση των αγαπημένων σου ταινιών. Το LG Sound Bar SN11R υποστηρίζει 7.1.4 ch και διαθέτει ένα ενσωματωμένο ασύρματο πίσω ηχείο «Up-Firing». Τέλος μπορείς να συνδέσεις την μπάρα ήχου με Wi-Fi και Bluetooth ή συνδέσου εύκολα και αναπαρήγαγε ήχο μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή καλωδίων Dual HDMI. Σύστημα Surround 7.1.4 ch Πλημμύρισε τον χώρο με τον απόλυτο κινηματογραφικό ήχο Surround. Το LG Sound Bar SN11R υποστηρίζει 7.1.4 ch και διαθέτει ένα ενσωματωμένο ασύρματο πίσω ηχείο «Up-Firing». Κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα σου χαρίζει πάντα τον πιο καθηλωτικό ήχο. Άκουσε τη διαφορά με καθηλωτικό ήχο 3D Το LG Sound Bar SN11R συναντά τα Dolby Vision, Dolby Atmos και DTS:X για να μετατρέψει το σπίτι σου σε κινηματογράφο, ώστε να μπορείς να αφεθείς στην απόλαυση των αγαπημένων σου ταινιών. Το Dolby Atmos αναβαθμίζει τον ήχο Surround σε μια τρίτη διάσταση. Ανιχνεύοντας τα αντικείμενα ήχου που μετακινούνται σε μια σκηνή, το νέο LG Sound Bar αποδίδει τον ήχο από όλες τις κατευθύνσεις, πάνω και κάτω, δεξιά και αριστερά, προσομοιώνοντας την κινηματογραφική εμπειρία ήχου. AI Room Calibration Με το LG Sound Bar SN11R θα έχεις ήχο που προσαρμόζεται στον χώρο σου. Μπορείς να ορίσεις την καλύτερη διαμόρφωση του Sound Bar για τον χώρο σου. Τοποθέτησε το γνωρίζοντας ότι θα διορθώνει την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα του χώρο σου μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.. LG ThinQ Το Sound Bar μπορεί να λειτουργήσει και ως σύστημα διαχείρισης του οικιακού σου εξοπλισμού. Μπορείς να παρακολουθείσεις και να χειρίζεσαι όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές LG ThinQ από την άνεση του σαλονιού σου. Μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση του ψυγείου, του πλυντηρίου, της συσκευής καθαρισμού αέρα ή να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς την ηλεκτρική σκούπα. AI Sound Pro Το AI Sound Pro αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. Άκουσε τους διαλόγους με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα και αφέθου στη δράση χάρη στην πιο έντονη ηχητική απόδοση, ανάλογα με το είδος της ταινίας.

4. HUAWEI P Smart S 128GB Midnight Black


HUAWEI P Smart S 128GB Midnight Black OLED Dewdrop Οθόνη Με την αναλογία οθόνης προς σώμα 90,17% και την εξαιρετικά καθαρή ανάλυση 2400 x 1080, η OLED Dewdrop Οθόνη 6.3 ιντσών προσφέρει μοναδική οπτική εμπειρία με κινηματογραφική χρωματική γκάμα. Οι δύο φωτεινές και σκοτεινές λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά καθαρές και ζωντανές όταν παρακολουθείτε βίντεο, παιχνίδια ή εικόνες και φωτογραφίες. Η Ομορφιά του Φωτός και της Σκιάς Εμπνευσμένο από την ομορφιά του φωτός και της σκιάς, το HUAWEI P smart S παρουσιάζει κομψά και γοητευτικά χρώματα με το Breathing Crystal και το Midnight Black. Οι καμπύλες άκρες 3D ταιριάζουν απόλυτα με το κομψό και εξαιρετικά ελαφρύ σώμα για μεγαλύτερη άνεση στο χέρι σας. Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνης Με την προηγμένη τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων In-Display, η ταχύτητα ξεκλειδώματος και το ποσοστό επιτυχίας του HUAWEI P smart S βελτιώνονται σημαντικά. Τριπλή κάμερα AI Η Τριπλή κάμερα AI εκτελεί με μοναδικό τρόπο όλες τις λειτουργίες. Ο εξαιρετικά καθαρός κύριος φακός 48 MP, ο φακός εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 MP και ο φακός βάθους 2 MP, σας βοηθούν να εξερευνήσετε τη μυστηριώδη φύση ή να καταγράψετε την καθημερινή σας ζωή μέσω ενός απλού κουμπιού. 48 MP Super Clear Κάμερα Ο κύριος φακός εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 48 MP μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις φωτογραφίες σας ώστε να είναι πιο ευκρινείς και καθαρότερες, με κάθε λήψη να είναι πιο ρεαλιστική με λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. 120° Ultra-Wide Angle Lens Μεταβείτε στη Λειτουργία ευρείας προβολής για να τραβήξετε τις εκπληκτικές φωτογραφίες υπέροχης αρχιτεκτονικής. Το εύρος των δυνατοτήτων των 120 ° μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα από τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8 MP. Super Night Mode Η λειτουργία χειρός Νύχτα AIS με μέγιστο χρόνο έκθεσης 6 δευτερόλεπτα σας επιτρέπει να τραβήξετε εύκολα καθαρές και όμορφες νυχτερινές λήψεις, ενώ ο αλγόριθμος AI επιβεβαιώνει τη φοβερή του δράση στις φωτογραφίες σας, βοηθώντας σας να έχετε την καλύτερη δυνατή νυχτερινή φωτογραφία. Super Sensing Κάμερα Εξοπλισμένη με τον αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, αυτή η κάμερα είναι σε θέση να λαμβάνει μεγαλύτερη είσοδο φωτός, έτσι ώστε κάθε λεπτομέρεια στις σκοτεινές νυχτερινές λήψεις να μπορεί να αποτυπωθεί με ακρίβεια. 4 GB + 128 GB Ενισχυμένη Αποθηκευτική Ισχύς Η μνήμη RAM 4 GB σας επιτρέπει να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές λειτουργίες και να κάνετε την εναλλαγή μεταξύ τους άψογα, ενώ η ROM 128 GB σας προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης για όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια. 4000 mAh Δυναμική Μπαταρία Τροφοδοτούμενο από τη μεγάλη του μπαταρία 4000 mAh, το HUAWEI P smart S μπορεί να υποστηρίξει αναπαραγωγή βίντεο, αναπαραγωγή μουσικής ή περιήγηση στο διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. BAOFENG BF-888S Mini Walkie Talkie Two Way Radio Interphone VOX 1500mAh for Outdoor -Black


BAOFENG BF-888S Mini Walkie Talkie Two Way Radio Interphone VOX 1500mAh for Outdoor -Black buy from Geekbuying.com

6. PUMA SOFTRIDE RIFT 193733-04 Μαύρο


ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ TRAINING PUMA SOFTRIDE RIFT 193733

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!