Βρήκαμε τις καλύτερες 6 προσφορές σε κρέμες-προϊόντα περιποίησης και άλλα

Pluralism / Σεπ 07, 2020

1. Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme 15 ml - RTX9010000

Φωτίζει και μειώνει τα πρηξίματα: Μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών καταπραϋνεται και αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση. Οι λεπτές, ξηρές γραμμές λειαίνονται.

24ωρη ενυδάτωση: Έντονη, δροσερή ενυδάτωση, αναζωογονεί άμεσα τα μάτια σας.
Αντιοξειδωτική Προστασία: Τα μάτια σας αποκτούν ξεκούραστη εμφάνιση

Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δερματολογικά ελεγμένο.

2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ BEURER IPL 5500 PURE SKIN


ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ BEURER IPL 5500 PURE SKINΜικρή συσκευή για μακροχρόνια αποτρίχωση, με αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετούς μήνεςΣυμπαγής κατασκευή - ιδανική για τη θεραπεία μικρών και δυσπρόσιτων επιφανειών του σώματοςΠερίπου 20 λεπτά για τη θεραπεία ολόκληρου του σώματοςΚαλύπτει με φως επιφάνεια 3,1 cm² για ιδιαίτερα γρήγορη θεραπεία3 διαφορετικά επίπεδα έντασηςΚλινικά δοκιμασμένη τεχνολογία για μέγιστη ασφάλεια στο σπίτιΜέγιστη ασφάλεια με τον αισθητήρα αναγνώρισης επαφής και τύπου δέρματοςΈως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από 3-4 θεραπείεςΜε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας IPL, το φως χρησιμοποιείται από τους δερματολόγους για επαγγελματική αποτρίχωση. Απενεργοποιεί τις ρίζες των τριχών, βαθιά κάτω από το δέρμα και με τον τρόπο αυτό μειώνεται η πιθανότητα της επανεμφάνισής τους.Με ενσωματωμένο φίλτρο UV για την προστασία του δέρματοςΔεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκούρες επιδερμίδεςΜπορεί να είναι αναποτελεσματικό σε λευκές ή ελαφρά βαμμένες τρίχεςΛειτουργία δικτύου: Είσοδος: 100-240 V~; 50/60Hz; 500 mA - Έξοδος: 12V 1,8AΔιαστάσεις προϊόντος (ΜxΠxΥ): 160 x 43 x 67 χιλ.Βάρος: 180 γραμ.Λευκό-χρυσό

3. SHISEIDO ULTIMUNE EYE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE 15ml

4. Dsquared2 Wood for Him Perfumed Bath & Shower Gel 250 ml - 5B27


Απολαυστικό αφροντούς – αφρόλουτρο με τζελ υφή και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ελαφρώς αρωματισμένο στις νότες του eau de toilette (λευκά ξύλα, βετιβέρ, φύλλα βιολέτας, κάρδαμο, μανταρίνι, amber, τζίντζερ, λεμόνι, περγαμόντο).

5. Lancaster Skin Life Night Recovery Cream 50 ml - 8571036135


Η κρέμα νυκτός Lancaster SKIN LIFE Night Recovery Cream είναι η θεραπεία που θα βοηθήσει την επιδερμίδα να αμυνθει ενάντια στη ρύπανση, ενισχύοντας την ανανέωσή της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντιμετωπίζει τις επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσής της στους περιβαλλοντικούς ρύπους, ενυδατώνει, απαλύνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Κάθε βράδυ η SKIN LIFE Night Recovery Cream λειτουργεί σαν προστατευτικό 'κουκούλι' για την επιδερμίδα σας, προσφέροντας μια νυχτερινή τελετουργία περιποίησης.

6. Μηχανή Αποτρίχωσης IPL Pure Skin Beurer


Η μηχανή αποτρίχωσης IPL Pure Skin της Beurer είναι μια μικρή συσκευή για μακροχρόνια αποτρίχωση, με αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετούς μήνες, έχει 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, καλύπτει με φως επιφάνεια 3,1 τ.εκ. για ιδιαίτερα γρήγορη θεραπεία και παρέχει μέγιστη ασφάλεια με τον αισθητήρα αναγνώρισης επαφής και τύπου δέρματος.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!