Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ : μεγαλώνει η διαμάχη για τα παιδιά

Pluralism / Δεκ 13, 2016
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

 

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

Η δημοφιλής ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μετά το διαζύγιό της με τον Μπράντ Πίτ, έχει κυριολεκτικά αφιονίσει, αφού θέλει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, χωρίς να αφήνει τον ηθοποιό να τα πλησιάζει. Εκείνος δε, δεν καταθέτει τα όπλα αφού είναι διατεθειμένος να παλέψει γι αυτά!

Σύμφωνα με πηγή από το HollywoodLife.com: «Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά – σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους». Η ίδια πηγή προσέθεσε πως.. «η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί». «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει».

Ο 52χρονος γόης του Χόλιγουντ  για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του να δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η Άντζελίνα και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν.

 Σύμφωνα με το HollywoodLife.com η Τζολί διαμένει με τα παιδιά της σε ξενοδοχείο στο Bel Air με σκοπό να κρατήσει τα παιδιά μακρυά από τον πρώην σύζυγό της. Η ίδια κρατάει χαμηλό προφίλ και μπαινοβγαίνει από την πίσω είσοδο, σύμφωνα με το περιοδικό.

Αυτό το διαζύγιο θα καταλήξει πολύ άσχημα και θα πάρει πολύ άσχημη τροπή, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών..

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!