ΑΕΚΑΡΑ βγαλμένη από άλλα χρόνια

Pluralism / Φεβ 04, 2018

Τεράστια νίκη και ανατροπή για την ΑΕΚ στο 94΄ με 1-2 αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός στο 80΄.

 

Σαν να μην ήθελε να ξεχάσει ο Ολυμπιακός αυτό που έγινε στον πρώτο γύρο και να ζητούσε να το ξαναθυμηθεί.

 

Ακόμα και όταν ισοφάρισε η ΑΕΚ δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία αλλά πήγε για την νίκη. Αυτό σημαίνει ΑΕΚ και αυτό σημαίνει μεγάλη ομάδα.

Ισορροπημένο το παιχνίδι όπως λέει ο Ολυμπιακός μέχρι το 0-0 αλλά ευκαιρία σαν του Μασούντ δεν είχε ο Ολυμπιακός ούτε ξεκάθαρα μόνο παίχτη με τον τερματοφύλακα όπως ήταν ο Αραούχο.

Θα υπάρξει τιμωρία για τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο και την φωτοβολίδα μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ; Τελικά θα αποκτήσουμε  ποτέ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως έλεγε και είχε δίκιο ο Ολυμπιακός όταν έκαναν στο παρελθόν επεισόδια οι άλλες ομάδες ή όχι; Ακούσαμε και το πρωτοφανές ότι θα πρέπει να δούμε αν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο στάδιο Καραϊσκάκης που δεν επιτρέπονταν άλλοι οπαδοί, ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού!

Άραγε ο κύριος Μποτία ο οποίος πρέπει να γνωρίζει από την Ισπανία ότι δεν σπρώχνουμε τον διαιτητή ακόμα και αν έχει αδικηθεί και μάλιστα δύο φορές στο πρώτο γκολ έχει να πει κάτι που περνάει η μπάλα από μπροστά του στο 1-1; Αν έχει αδικηθεί λοιπόν και αφού η αξία του είναι τόσο μεγάλη θα φροντίσει να το αποδείξει στο επόμενο διάστημα.  

Ο κύριος Σάββας σαν άνθρωπος χορτασμένος από τίτλους έδωσε συγχαρητήρια μόνο στην ΚΕΔ και σε κανένα άλλο. Όταν φτάσουμε να παραδεχόμαστε την νίκη του αντίπαλου τότε ίσως γίνουμε χώρα με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε λόγια του των ανθρώπων του Ολυμπιακού “δεν σχολιάζουμε διαιτησία, φτιάξτε πρώτα ομάδα και μιλήστε για διαιτησία, φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές”.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!