Ήταν όλοι τους παιδιά μου:Μια αξιόλογη παράσταση που αξίζει να δείτε

Pluralism / Φεβ 05, 2017

Η παράσταση:<< Ήταν όλοι τους παιδιά μου>> στο θέατρο Εμπορικόν είναι ένα έργο το οποίο σου μαθαίνει πώς τα λεφτά και η προσωπική δόξα και ευτυχία έρχονται σε αντίθεση με την αληθινή και πραγματική αγάπη. Ένα έργο το οποίο ξετυλίγεται σιγά σιγά και σε κρατάει σε αγωνία.Το πρώτο μέρος της παράστασης είναι θα λέγαμε λίγο απότομο. Υπάρχουν κενά πλήρους κατανόησης της υπόθεσης και το διάλειμμα ήρθε πολύ γρήγορα.Το δεύτερο μέρος όμως σε αποζημιώνει πλήρως. Ειδικά η ερμηνεία του κύριου Καταλειφού,ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους του είδους του,σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Tip:Μπορείτε να αποκτήσετε 2 εισιτήρια με μόνο 25€ αντί 44€ μέσω της εφαρμογής yellowday.gr,μια εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς.

Υπόθεση:Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο,το 1947 περιγράφεται η ζωή μιας οικογένειας η οποία έχει έναν αγνοούμενο γιο. Ο πατέρας εργοστασιάρχης με πολλά λεφτά,η μητέρα ελπίζει πως ο αγνοούμενος γιος της στον πόλεμο ζει ενώ ο άλλος γιος είναι βαθιά ερωτευμένος με τη γυναίκα του αγνοούμενου αδερφού του. Καθώς η παράσταση ξετυλίγεται διαπιστώνεται πως ο εργοστασιάρχης πατέρας είναι υπαίτιος για τη συντριβή 21 αεροσκαφών στον πόλεμο εν γνώση του καθώς για το χαμό και του ίδιου του γιου του. Κατηγορώντας τον πρώην συνεργάτη του και λέγοντας ψέμματα προσπάθησε να περισώσει τα χρήματα της οικογένειας και τη φήμη του σε βάρος όμως ανθρώπινων ψυχών.

Πρωταγωνιστούν: Τζο Κέλλερ: Δημήτρης Καταλειφός Κέητ Κέλλερ: Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου Κρις Κέλλερ: Γιώργος Βουρδαμής Ανν Ντήβερ: Δανάη Επιθυμιάδη Τζωρτζ Ντήβερ: Κώστας Βασαρδάνης Δρ. Τζιμ Μπέηλις: Δημήτρης Καραμπέτσης Σου Μπέηλις: Ευγενία Αποστόλου Φρανκ Λούμπεϊ: Γιώργος Τζαβάρας Λύντια Λούμπεϊ: Ιωάννα Πιατά

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!