Άλτμαν: «Θα φτάσουμε στην κορυφή!»

Pluralism / Σεπ 17, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης(1-0), Όμρι Άλτμαν, αναδείχθηκε MVP του αγώνα και στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Αισθάνομαι πολύ καλά για τη νίκη που καταφέραμε. Βεβαίως, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, είχε πάρα πολύ ζέστη και γι'αυτό και το παιχνίδι ήταν αργό. Σημειώνω όμως τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς και από εδώ και στο εξής ελπίζω ότι αυτή θα είναι η αρχή που θα μας οδηγήσει στους επόμενους αγώνες με νίκες», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.

Για το αν η ομάδα έδειξε βελτίωση, ο Άλτμαν είπε: «Ναι, θεωρώ ότι παίξαμε ένα καλό ματς, όχι το καλύτερο βεβαίως που μπορεί να πιάσει η ομάδα. Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και σε αυτό το θέμα τα καταφέραμε καλά. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ κοντά στο να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ, κρατάμε όμως τη νίκη μας».

Ενώ για τον στόχο του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να μπορέσει να συνδεθεί καλύτερα. Θεωρώ ότι σίγουρα θα φτάσουμε στην κορυφή και θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Αναφορικά με τη διοικητική του απόδοση, σχολίασε: «Κάθε φορά που μπαίνω να παίξω αποτελεί μία ευκαιρία για μένα και στόχο έχω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Χαίρομαι που μπόρεσα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και μάλιστα μπόρεσα να είμαι αυτός που πέτυχε το γκολ. Από εκεί και πέρα θέλω να εκφράσω την χαρά μου και να πω ότι έτσι θα συνεχίσω».

Όσο για το αν έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα διοικητικά, απάντησε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι με πράγματα που είναι εκτός αγωνιστικού χώρου. Εγώ επικεντρώνομαι στον αγωνιστικό χώρο και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο».

Τέλος, για την αφιέρωση και το φιλί από τη σύντροφό του μετά το γκολ, είπε: «Η φιλενάδα μου ήρθε πρώτη φορά στο γήπεδο και της αφιέρωσα αυτό το γκολ. Βλέπετε ότι ήρθε και μου έφερε τύχη. Από τώρα και πλέον θα έχει διαρκείας, θα είναι συνέχεια μαζί μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μας ακολουθεί στους εκτός έδρας αγώνες».

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!