Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του "Μιλτιάδη" έπαιξε στη σειρά και δεν το κατάλαβε κανείς - www.enikos.gr

Pluralism / Ιουν 07, 2021 - Πηγή: enikos

Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του "Μιλτιάδη" έπαιξε στη σειρά και δεν το κατάλαβε κανείς

13:51 13:51

Media

Την περασμένη εβδομάδα η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" έριξε αυλαία και το φινάλε καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Μέσα σε λίγες ώρες, το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος, καθώς δύο πολύ αγαπητοί άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή. Η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης) και αυτό ήταν μόνο η αρχή της τραγωδίας… Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος), τραυματισμένος σοβαρά και με την αιμορραγία να μην σταματά μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αδελφές Σταμίρη, ήρθε για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του, τον Δούκα. Ωστόσο, σεβόμενος την στιγμή του θανάτου της Ανέτ, αποφάσισε να αποχωρήσει χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό. Αποκαρδιωμένος από όλα όσα έχουν συμβεί, έχασε για άλλη μια φορά τον έλεγχο της σκέψης του κι αποχώρησε. Σε μια συγκλονιστική στιγμή ξεψύχησε μόνος του, δίχως κανείς να μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Λάμπρος σπάραξε από τον πόνο κρατώντας στα χέρια του, τον πατέρα του, ενώ συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η Βιολέτα βλέπει τη σορό του συζύγου της.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι η πραγματική κόρη του Γιώργου Γάλλου, Ειρήνη, έπαιξε στις "Άγριες Μέλισσες". Κανείς μάλιστα δεν κατάλαβε ότι ήταν κόρη του ηθοποιού, παρότι είναι ολόιδια ο μπαμπάς της. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του STAR "Η φωλιά των Κου Κου", όπου ήταν καλεσμένος ο Γιάννος, τηλεοπτικός γιος του Μιλτιάδη. Όπως είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η μικρή είχε ακολουθήσει αρκετές φορές τον μπαμπά της στα γυρίσματα της σειράς.

«Ο Μιλτιάδης είχε δυο γιους όπως ξέραμε, αλλά τελικά είχε και μια κόρη που έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η πραγματική του κόρη. Ήταν το κοριτσάκι στη σκηνή με τον Αλέξη Γραμματικό στο περίπτερο και αν το προσέξει κανείς είναι ολόιδια με τον πατέρα της. Και δεν το πήραμε είδηση ότι είναι η Ειρήνη, η μικρή κόρη του Γιώργου Γάλλου», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.

Η σκηνή που έπαιξε η κόρη του Γιώργου Γάλλου προβλήθηκε στην εκπομπή. Σε αυτή, είδαμε τον Αλέξη Γραμματικό να βρίσκεται σε ένα περίπτερο και να περιμένει να τηλεφωνήσει στον εισαγγελέα Ανδρεάδη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάθεση που ήθελε να δώσει ο Λούβαρης. Εκεί, είχε έναν συγκινητικό διάλογο με ένα μικρό κοριτσάκι που βρισκόταν με τη μαμά του στο περίπτερο και το οποίο του έδωσε ένα γαρύφαλλο. Αυτή λοιπόν είναι η πραγματική κόρη του "Μιλτιάδη".

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!